Review Parship NL

Oct 02, 2018

Vandaag de dag zijn we constant en continue online bezig. Of het nu gaat om het doen van de dagelijkse boodschappen, onze financiën of zelfs daten. 

Alles gebeurt online. Om zeker te weten dat jij veilig op date gaat en dat je niet teveel betaald voor je abonnement bij Parship, hebben wij het bedrijf even onder de loep gelegd. 

Zo weet je van te voren goed wat je kunt verwachten. Hier is 'ie dan: onze Parship review!

Bezoek Parship

Wat is Parship?

Parship is de allergrootste datingsite van Europa. Parship is een van oorsprong Duits bedrijf welke door een groot gedeelte van Europa haar netwerk inmiddels uitgerold heeft. 

Het bedrijf bestaat al sinds het jaar 2000, en heeft dus al een ruime ervaring opgebouwd als het gaat om het koppelen van mensen en het in contact komen met elkaar. 

Een Parship login aanmaken is heel gemakkelijk. Met een paar klikken heb je een account waarmee je bij Parship inloggen kunt. Het enige wat je hierna nog hoeft te doen is je profiel klaar te maken. Laat de matches maar komen!

Zal ik wel of niet gaan daten via Parship

Voordat je je geld in de zoektocht naar de ware gaat steken, is het natuurlijk wel van belang te weten of dit ook daadwerkelijk de manier is waarop je de ware gaat vinden. 

Wij zijn op onderzoek uitgegaan en hebben hierbij de voor en tegens om een Parship contact account aan te maken even op een rijtje gezet.

Waarom niet daten via Parship?

Naast het feit dat bijna iedereen tegenwoordig internet gebruikt, zitten er ook aan veel dingen kosten. Zo ook bij Parship. 

De Parship tarieven zijn op een bijzondere manier samengesteld, je gaat namelijk een abonnement aan met een bepaalde looptijd. Dit betekend dan ook dat, wanneer je geen gebruik meer wilt maken van het abonnement, je dit moet proberen op te zeggen. 

Echter gaat dit opzeggen in veel gevallen moeilijker dan verwacht. Daarnaast geeft Parship zelf aan dat ze een succespercentage heeft van 38%

Dit betekent dat je dus geld betaald, maar niet zeker weet of je daadwerkelijk geholpen gaat zijn met de voorstellen die het bedrijf doet. 62 procent van de mensen vindt namelijk niet een relatie via Parship.

Waarom wel daten via Parship?

Omdat we het belangrijk vinden dat onze Parship review op een goede manier wordt uitgevoerd zijn we uiteraard ook op zoek gegaan naar de voordelen van daten via Parship. 

Tegenwoordig zijn er namelijk tal van gratis apps, dus waarom betalen als je het ook gratis kunt doen? Eigenlijk is het heel simpel: mensen die geld willen betalen om hun ware liefde te vinden, zijn ook daadwerkelijk op zoek naar de ware. 

Daarnaast is ruim driekwart van de leden ouder dan dertig jaar en hebben bijna alle leden een hoog opleidingsniveau. 

Na je eerste keer bij Parship inloggen kun je een persoonlijkheidstest gaan doen, welke gebruikt wordt om je matches te vinden in latere stadia. Op deze manier weet je zeker dat je gematcht wordt met iemand die bij je past.

Voor en tegens van daten bij Parship

We hebben even een korte lijst samengesteld met redenen waarom je wel of niet zou moeten gaan daten via Parship. De Parship ervaringen zijn gebaseerd op reacties van meerdere mensen en kunnen daarom als waarheidsgetrouw worden gezien.

Waarom wel?

  • Alle leden zijn op zoek naar een serieuze relatie
  • 38% van de leden heeft de ware liefde al gevonden
  • Matching op basis van een unieke persoonlijkheidstest

Waarom niet?

  • De kosten voor Parship zijn aan de hoge kant
  • 62% van de mensen heeft niet de ware gevonden
  • Slechte klantenservice

Hoe werkt Parship?

Parship werd in het jaar 2000 opgericht in Duitsland en kwam in 2003 ook naar Nederland en veel andere landen in Europa. 

Dankzij het feit dat het bedrijf al zo lang bestaat heeft het natuurlijk ook veel ervaring opgedaan door de jaren heen. Een Parship login kost je in principe niets, maar er zijn tal van redenen om er toch wat geld in te gaan stoppen.

Deze datingsite heeft namelijk een speciale formule bedacht waardoor je ideale match wel heel dicht bij komt. Na het aanmelden bij de site, en het voor de eerste keer invullen van je Parship login en wachtwoord, krijg je een persoonlijkheidstest te zien. 

Op basis van deze test wordt er een rapport opgebouwd met jouw scores. Ook anderen vullen deze testen in en op basis hiervan kun je zien bij wie je het beste past. Vervolgens kun je een berichtverzoek sturen naar andere leden, waarna je gezellig kunt chatten.

De Parship ervaringen van echte daters

De Parship ervaringen zijn natuurlijk voor iedereen anders, laten we dat voorop stellen. Zo zijn er succesverhalen, maar ook verhalen die minder succes vertellen. 

Uiteindelijk is het natuurlijk zo dat de Parship ervaringen die hieronder worden geschetst door echte daters op deze datingsite, afhankelijk zijn van wat er allemaal al gebeurd is.

Unieke functies

Parship heeft meerdere unieke functies die door weinig andere datingsites gebruikt worden. Zo kun je dus bij deze datingsite een speciale persoonlijkheidstest doen. 

Op basis van deze test kun je worden gematcht met andere mensen. Verder is het zo dat er door deze datingsite tal van speciale dating evenementen worden georganiseerd in de grote steden waar veel leden zich bevinden. 

Zo kun je dus ook zonder computer heel gemakkelijk met elkaar in contact komen. Het bedrijf huurt een leuke ruimte af en de singles kunnen elkaar vervolgens ontmoeten! 

Zo kun je elkaar meteen in het echt leren kennen in plaats van hele avonden achter de computer te zitten en chatten met elkaar.

Parship tarieven

De tarieven van Parship zijn allemaal te vinden op de bekende datingsite. Er zijn meerdere abonnementen die je kunt afsluiten. 

Daarnaast is het ook mogelijk om eerst een gratis account aan te maken om even rond te kunnen kijken. De bedragen voor een PREMIUM-account verschillen nogal, en deze prijzen zijn afhankelijk van de tijd dat je lid wil zijn van de datingsite. 

We hebben de abonnementen op basis van goedkoopste eerst op volgorde voor je gezet. 

De Parship tricks

Een andere reden waardoor Parship door de jaren heen zo populair geworden is, is een speciale afdeling op de website. De Parship tricks, tips en trucs. 

Met deze tips wordt je wegwijs gemaakt in de wereld van het online daten en hoe je een echte date op een leuke manier kunt samenstellen. 

Wanneer je lid bent van de site is het zeker de moeite waard om deze tricks eens te bekijken.

Ik heb de ware gevonden: hoe verwijder ik mijn account?

Je hebt de ware gevonden via deze bekende datingsite? Gefeliciteerd! Nu is het alleen nog een kwestie van het verwijderen van jullie accounts, zodat jullie door kunnen gaan met jullie leven samen. 

Dit keer zonder dat je nog meer berichtjes krijgt van al die leuke mensen die nog wel met je in contact willen komen. Maar hoe verwijder je nou eigenlijk je profiel? Wanneer je een premium-lidmaatschap hebt, heeft het bedrijf het liefst dat je dit op zegt door middel van een geschreven brief

Beschik je niet over een premium account? Dan is het heel gemakkelijk om je profiel te verwijderen via uw persoonlijke pagina. 

Onder het kopje "Gegevens en instellingen" kunt u klikken op "profielstatus". Onder "profielstatus" is er de mogelijkheid om het profiel te verwijderen door middel van op een link te klikken. Op zich best makkelijk, het verwijderen van je account!

Our Score

9.6

out of 10
Bezoek Parship