Review 50plus Match

Aug 03, 2018

Overzicht

50plusmatch is al 15 jaar de grootste datingsite voor 50-plussers in Nederland. Het is makkelijk om je in te schrijven. In een paar eenvoudige stappen is je profiel gemaakt en kun je direct gaan chatten en daten. Schrijf je in en kijk snel naar je matches.Met een gratis lidmaatschap kom je best ver bij 50plusmatch, maar als betaald lid kun je nog veel meer. Je hoeft je niet vast te leggen met en een doorlopend lidmaatschap, want je kunt ook voor één maand betalen en direct gaan daten. Wij vinden het leuk als je er bent, maar je moet ook kunnen gaan wanneer je wilt. Wil je opzeggen, is dat binnen 24 uur geregeld. Want met jouw date wil je natuurlijk de toekomst in!

Bezoek 50plus Match

Bruikbaarheid

Het verkennen van de website is vrij eenvoudig en er is voor gezorgd dat de gebruiker nooit overspoeld wordt met opties. Het is altijd makkelijk terug te gaan als je verdwaalt en een pagina terugvinden die je per ongeluk hebt weggeklikt is ongelooflijk simpel. De profielen zijn op een vergelijkbare manier ontworpen. Ten eerste tonen ze alleen de belangrijkste informatie over de andere persoon maar als je meer te weten wilt komen kun je gemakkelijk meer details zien door op een knop te klikken. 

Mensen Vinden

Met zoveel mensen lijkt het bijna onmogelijk om een serieuze relatie te vinden. Het goede nieuws is dat er meer dan genoeg filters zijn om je te helpen je opties te verfijnen. En zodra je iemand hebt gevonden zijn er talloze mogelijkheden om eerst met ze te praten voordat je je ergens op vastlegt. Het maakt niet uit hoe je doet, het vinden van een serieuze partner is slechts een kwestie van tijd.

50plusmatch - Chatten op desktop en mobiel

50plusmatch biedt een chat op desktop en mobiel voor volledig betalende leden. Het is een snelle en eenvoudige manier om een gesprek met andere leden op te starten. Onlangs is de 1-op-1-chat vernieuwd op de site voor desktop, mobiele site en app. Onze chat biedt nu ook grappige gifs in de chat.

Als u het profiel van een lid bezoekt, klikt u op 'Nu chatten' en raakt u betrokken. Klik op 'Gif' om te zoeken naar een GIF die je wilt verzenden en tik op Enter. Of schrijf een regulier chat-bericht als u daar de voorkeur aan geeft. Het is een gebruiksvriendelijke chatbox die serieuze dating naar een hoger niveau tilt. MatchMedia heeft het Keurmerk Veilig daten mede gestart, om de veiligheid van internet dating toe te zien en te waarborgen. Het chatten op de site is leuk en bovendien veilig verklaard.

Het is werkelijkheid geworden 

"Wat ik dus nooit gedacht had, is werkelijkheid geworden, ik heb mijn lieverd gevonden, of eerlijk gezegd, hij heeft mij gevonden.Ik ben blij dat deze site bestaat en werkelijk iets voor je kan betekenen. Ik geef iedereen de raad het niet al te snel op te geven, want het overkomt je een keer wanneer je er eigenlijk niet meer op gerekend had."

Reactie van een vrouw, 71

Privacy goed geregeld 

"De match gevonden !!! Dank voor het gebruik van jullie site !! Werkte voor mij perfect en ik kan het een ieder aanbevelen. Privacy was goed geregeld!“ 

Reactie van een man, 63

Heel simpel, ik had berichtje gekregen 

"Jullie vraag was hoe? Heel simpel Ik had een chat berichtje van J. gekregen. Na wat korte zinnetjes heb ik gevraagt hem te ontmoeten. Die avond was bingo we hebben acht uur gepraat. Het was alsof we elkaar al jaren kenden.Ik denk dat de eerste chat op woensdag of donderdag was en zaterdag avond onze date dus niet chatte maar ontmoeten.Dank jullie wel voor deze mogelijkheid.” 

Reactie van een vrouw, 54

Eigenlijk hadden we nog niet eerder naar elkaar gekeken 

“..Zijn profiel kwam heel goed overeen met mijn profiel en dat heb ik hem in een kort persoonlijk berichtje verteld. Spontaan als hij is, kreeg ik een heel leuk bericht terug. Eigenlijk hadden we nog niet eerder naar elkaar gekeken omdat de afstand tussen ons best ver is, 150 km. Toch zijn we aan het mailen gegaan en soms kwamen er lappen tekst in dichtvorm voorbij ;) Het klikt hartstikke goed en we vullen elkaar goed aan. De afstand moeten we overbruggen maar daar komen we ook wel uit, gelukkig zijn we alle twee mobiel. Voor ons ziet de toekomst er rooskleurig uit en zijn we heel gelukkig samen."

Reactie van een vrouw, 56

Betalend lid geworden omdat je dan daadwerkelijk iemand kan benaderen

"Door de jaren heen wel veel dates gehad maar is nooit iets geworden. Toen maar betalend lid geworden omdat je dan daadwerkelijk iemand kan benaderen en een leuk berichtje kan schrijven (je krijgt dan ook sneller een berichtje terug). Mijn eerste date met mijn huidige vriend was spannend maar vond hem direct al leuk (en hij mij), helemaal mijn type man....Toekomstplannen hebben wij nog niet echt, eerst elkaar leren kennen in een latrelatie en genieten van de zomer en van elkaar. Wens iedereen veel succes op deze datingsite."

Reactie van een man, 67

Our Score