cover

Review 50plus Match

Aug 03, 2018

Overzicht

50plusmatch is al 15 jaar de grootste datingsite voor 50-plussers in Nederland. Het is makkelijk om je in te schrijven. In een paar eenvoudige stappen is je profiel gemaakt en kun je direct gaan chatten en daten. Schrijf je in en kijk snel naar je matches.Met een gratis lidmaatschap kom je best ver bij 50plusmatch, maar als betaald lid kun je nog veel meer. Je hoeft je niet vast te leggen met en een doorlopend lidmaatschap, want je kunt ook voor één maand betalen en direct gaan daten. Wij vinden het leuk als je er bent, maar je moet ook kunnen gaan wanneer je wilt. Wil je opzeggen, is dat binnen 24 uur geregeld. Want met jouw date wil je natuurlijk de toekomst in!

Bezoek 50plus Match

Bruikbaarheid

Het verkennen van de website is vrij eenvoudig en er is voor gezorgd dat de gebruiker nooit overspoeld wordt met opties. Het is altijd makkelijk terug te gaan als je verdwaalt en een pagina terugvinden die je per ongeluk hebt weggeklikt is ongelooflijk simpel. De profielen zijn op een vergelijkbare manier ontworpen. Ten eerste tonen ze alleen de belangrijkste informatie over de andere persoon maar als je meer te weten wilt komen kun je gemakkelijk meer details zien door op een knop te klikken. 

Mensen Vinden

Met zoveel mensen lijkt het bijna onmogelijk om een serieuze relatie te vinden. Het goede nieuws is dat er meer dan genoeg filters zijn om je te helpen je opties te verfijnen. En zodra je iemand hebt gevonden zijn er talloze mogelijkheden om eerst met ze te praten voordat je je ergens op vastlegt. Het maakt niet uit hoe je doet, het vinden van een serieuze partner is slechts een kwestie van tijd.