Waardering 50liefde

Jun 11, 2018

Overzicht:

50liefde.nl is een datingsite met als doelgroep singles tussen de 45 en 65 jaar die op zoek zijn naar een serieuze relatie of vriendschap. De site is duidelijk en overzichtelijk, zodat het ook voor mensen die niet goed zijn met computers goed te doen is om op deze wijze op zoek te gaan naar een partner.

Om gebruik te maken van alle functies op de site dien je in het bezit te zijn van een Premium lidmaatschap. 50liefde heeft regelmatig aanbiedingen waardoor je het Premium lidmaatschap kunt proberen voor een leuke prijs.

Op 50liefde hoef je niet zelf hard op zoek, er kan gebruik gemaakt worden van de Matchgame of automatische partnervoorstellen. Bij dit laatste worden er automatisch partnervoorstellen verzonden op basis van de gegevens die je invult op je profiel.

Gebruiksvriendelijkheid en veiligheid:

Bij aanschaf van Premium lidmaatschap kan er gebruik gemaakt worden van alle functies op de site. Er kunnen dan bijvoorbeeld onbeperkt berichten worden verstuurd en je kunt zien wij jouw profiel heeft bezocht.

Op 50liefde.nl worden profielen handmatig gecontroleerd. Ook foto’s die worden geupload worden gecontroleerd door het team van 50liefde. Zij proberen zoveel mogelijk te voorkomen dat u contact maakt met fictieve profielen, wat een veelvoorkomend probleem is bij datingsites. Ook heeft 50liefde een pagina met ‘Veiligheidstips’, met tips over hoe je veilig in contact kan komen met andere singles.

50liefde door haar extra controles en transparanie zeker een betrouwbare website om te beginnen met online daten.

Subscription length

1 maand     19,99 Euro
3 maanden 29,99 Euro  Total Cost  89,99 
6 maanden 24,99 Euro  Total Cost 149,94 

Our Score

6.3

out of 10
Bezoek 50 liefde