Waardering Lexa

Mar 27, 2018

Verzicht:

Lexa is één van de grootste datingsites in Nederland waarbij gemiddeld 40 duizend leden tegelijkertijd online zijn. Deze leden zijn over het algemeen op zoek naar een serieuze relatie of vriendschap. Doordat de kosten voor een Premium lidmaatschap relatief laag zijn is een groot deel van de leden dan ook Premium lid. Dit betekent dat het makkelijker is om van alle features in jouw account gebruik te maken bij het in contact komen met partner voorstellen.

Naast het online gedeelt organiseert Lexa ook events door heel Nederland, waarbij singles elkaar op een gezellige manier, onder het genot van een borrel, kunnen leren kennen. Lexa is al meerdere keren uitgekozen tot meest betrouwbare datingsite van Nederland.

Bezoek Lexa

Gebruiksvriendelijkheid en veiligheid:

Bij Lexa is het, anders dan bij een groot deel van andere grote spelers in Nederland, ook mogelijk om met een gratis account alle profielen en foto´s te bekijken. Je kunt daarnaast ook nog gratis zogenaamde flirtbericht versturen. Wanneer je echter een persoonlijk gesprek aan wilt gaan moet je toch een Premium lidmaatschap aanschaffen. Op die manier kun je onbeperkt chatten en berichten versturen met andere leden. Lexa probeert de communicatie tussen leden zo goed mogelijk te stimuleren. De website beschikt over het Thuiswinkel Waarborg en het Keurmerk Veilig Daten wat betekent dat de website een strenge screening heeft doorlopen. Ook worden alle profielen handmatig gescand. Hierdoor kan met zekerheid gesteld worden dat Lexa een betrouwbare en transparante website is waar singles veilig hun dates kunnen beginnen.

Prijzen:

1 maand - €24.95
3 maand - €12.95
6 maand - €9.95

Our Score

9.9

out of 10
Bezoek Lexa